Coachstal.se

Boka alla samtal här!

Boka din chatt här som förut men de lediga tiderna kan också bokas för andra samtal.
Vill du boka coaching online/skype eller hangout, maila mig!
Vill du ha andra tider än dem du ser i kalendern- maila mig! Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Står du i en valsituation? Behöver du någon att bolla med? Hör av dig!

Vi erbjuder personliga samtal för er som söker livs- och chefcoaching

 

CoActiv Coaching , CAC är en metodik som utvecklats av Laura Whitworh m.fl på The Coaches Training Institute, Kalifornien, USA.

Det är en kommunikationsmodell med tydlig struktur som används vid förändringsprocesser av individer, företag och lärande organisationer i ständig utveckling. Den har flera metoder, balance coaching - processcoaching - fullfillment.

Den är min grund men jag är också Symbolterapeut så jag använder drömmar, bilder, inre resor som verktyg när jag jobbar.

Jag har utvecklat en egen tankemodell som jag kallar Det Osynliga Spelet och den ingår också i min verktygslåda. Jag kallar det jag gör för coachsamtal och det är min egen variant och den passar vissa människor andra behöver annat.

För mig är det det viktigaste med coaching att var och en fyller det med olika metoder och kompetenser och skapar sin egen variant. Kvaliteten kan vi mäta genom att människor anlitar mig och jag har varit verksam i flera år, även deras referenser som finns på min hemsida är intressant läsning.

I webbcoaching är det starkaste verktyget skrivandet. Att skriva ner mina egna tankar och upplevelser är en mycket stark process och när någon annan läser det jag skriver och kommer med feedback, speglingar, frågor, tolkningar och ser mönster i mitt skrivande så är det en utmärkt grund för växande. Det leder till en fördjupad kunskap och insikt om mig själv och jag blir succesivt medveten om de förändringar som jag själv vill ha och kan skapa. Att ha en coach är som att ha en spegel och en käpp som stöd när jag vill vidare, och det är jag själv som förflyttar mig.

 
.